Qapchi

qapchi

en av flera olika rätter som Ayacuchoområdet är berömt för, andra berömda rätter som vi åt är Qapchi(en kall förrätt av bla. ost,mjölk, och lök). Hooman Qapchi. Instructor. Visa profil · Logga in för att hitta anställda du har kontakt med. Senaste uppdateringar. Safir Language Academy. 1, följare. QAPCHI AYACUCHANO Uno de los platos preferidos de los amantes de la comida andina, el restaurant Acholados tiene el agrado de ofrecer este patrimonio.

Qapchi Video

Gastronomía de altura: puca picante y el qapchi conquistan el Perú y el mundo Ayacucho regionen har ett fantastiskt utbud av rätter och otroliga ingångar visar sin stora blandning av smaker. Den är gjord i Patron eller Pachamancas parter som en starter. Vid kall väderlek är det allmänt konsumeras eftersom det är näringsrik, uppfriskande och kraftfull. Det är en av de klassiska vinerna av stor näring Andinska fungerar som en stimulerande i tider av vintern eller köldknäpp. Det är en måltid med quinoa, fläsk, hackad vitlök, kondenserad mjölk, ost, koriander och andra ingredienser mer. Det tillhör Cajamarca, Junin, i vissa områden och är cusqueñas Ayacuchana egen region. Varför det har varit många år i den andinska diet och mat. Uman huvud buljong eller buljong Det är en av de klassiska vinerna av stor näring Andinska fungerar som en stimulerande i tider av vintern eller köldknäpp. Det konsumeras i andra regioner, särskilt i Arequipa, onsdagar konsumeras i picanterías picanterías arequipeñas, Apurimac, Moquegua och Cusco. Patasca, komage soppa eller soppa kategori moniker eftersom regionen. Namnet kommer från quechua Chuchoqa betyder kokta och torkad majs. Det är en mycket näringsrik soppa Perus södra höglandet. Dess stora mångfald och presentation av rätter kopior egen plats. QAPCHI AYACUCHANO Uno de los platos preferidos de los amantes de la comida andina, el restaurant Acholados tiene el agrado de ofrecer este patrimonio. Denna pin hittades av Voces de Ayacucho. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Gastronomi: Qapchi (en användningsområden såsom entré, ost med röd paprika, mjölk och lök), ayacuchano Mondongo, patachi, puca skarp.

Qapchi -

Denna rätt serveras vanligtvis i Pachamancas eller huatias eller Patronales eller regionala partier i den peruanska höglandet; särskilt i Cajamarca, Junín, Arequipa och mer. Presentationer är per region, den mest representativa bär ägg och ost. Humita Ordet kommer från Quechua ordet huminta betyder söt pasta gjord av majsmjöl smaksatt med russin, som är insvept i ett torrt Stover eller majs blad och helt bundna. Serpost, Jr församling , Telf. Det är en mycket näringsrik soppa Perus södra höglandet. Genom motorväg i Lima - Ayacucho Via befriare km, till sju timmar i bil, med flyg dagligen regelbundna flygningar på Lima - Ayacucho 45 minuter. Den cuy hade och har stor representation i Andean kultur och religiösa ritualer. qapchi Det är känt som serrano parboiled kött, eftersom den bygger bagge, får eller ko. I Ayacucho har vittnesmål från de gamla männen, men i Sydamerika 15, AC. Presentationer är per region, den mest representativa bär ägg och ost. Beredningen tar ett par timmar. Det är en läcker maträtt, färgstarka, något kryddig, som många städer i de peruanska höglandet förbereda sin regionala stil. Puca Picante Det är en infödd maträtt Ayacucho region, baserat på fläsk skalet patitas eller mycket kryddig lamm, det blev hans namn. Här är några gastronomiska förslag: Det är en infödd maträtt Ayacucho region, baserat på fläsk skalet patitas eller mycket kryddig lamm, det blev hans namn. Två utsökta ställning i Ayacucho baserade Cuy rätter: Cuy cuy kryddig och chactado Den cuy är en del av den andinska mat och är en av de mest representativa från prehispanic djur. Beredningen tar ett par timmar. Det är en mycket som konsumeras i Ayacucho regionen. Det är känt som serrano parboiled kött, eftersom den bygger bagge, får eller ko. qapchi

0 thoughts on “Qapchi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *